Andreea Balan va cuceri America?

0
633

Andreea Balan a primit cu bucurie vestea ca piesa Trippin a fost licentiata  in SUA prin celebra casa de discuri Ultra Records, aceasi care a contribuit si la  succesul piesei „Stereo love” interpretata de Edward Maya. Trippin poate fi cumparata de pe faimosul magazin de muzica iTunes sub forma unui EP. Fanii vor avea parte  de varianta de radio a melodiei si 3 remixuri speciale: unul extended si doua realizate de catre Dj Yaang.

Din cate putem observa reteta este urmatoare: Piesa are succes in Romania, „rupe” toate topurile, dupa care isi incearca „talentul” de hit si in afara granitelor :))

La fel s-a intamplat si cu „stereo love”, dar si cu „Dragostea din tei”, doua piese care au devenit hit-uri in afara granitelor dupa ce romanii s-au saturat de ele.

Indiferent care este modalitatea de promovare, sau „reteta” , important este ca artistii romani pot fi ascultati si pe alte meleaguri🙂

Piesa Andreei Balan a adunat pe canalul oficial al casei de discuri CATMUSIC peste 3 600 000 de vizualizari, aflandu-se in crestere constanta, iar pe canalul oficial de YouTube al Ultra Records materialul Andreei Balan are peste 170 000 de vizionari intr-o luna.

Andreea Bala a declarat recent intr-o emisiune de televiziune ca nu ii place sa se laude cu licentele din alte tari pana nu are piesa cu adevarat succes, cu toate aceste s-a declarat incantata de acest pas din cariera ei:

„Sunt extrem de entuziasmata de colaborarea cu Ultra Records si sper ca „Trippin’” sa aiba un impact puternic pe piata americana.”

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=jsRP3CnG0e4&hd=1[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: