Andra a lansat concursul „Facebook Love”

Date:

Chiar si Andra s-a lasat captivata de mania facebook si a concursurilor pe celebra retea de socializare. Astazi Andra a lansat pe pagina acesteia  de facebook concursul „Facebook love”. Acest concurs se desfasoara incepand de astazi pana pe data de 14 februarie si este un concurs cu si despre indragostiti.

Care este ideea? Andra isi  doreste sa primeasca de la voi cea mai frumoasa fotografie, cea mai expresiva, „acea fotografie” care va aminteste de un moment special alaturi de jumatatea voastra.

„Mi-ar placea sa vad fotografia care va reaminteste de un moment special trait langa iubitul sau iubita voastra: poate ca e prima voastra vacanta impreuna, valsul de la nunta voastra, momentul in care v-ati adus acasa copilul sau poate prima voastra cearta. O fotografie pe care, cand o priviti, parca ascultati o poveste, ca doar o fotografie spune o mie de cuvinte”, a declarat Andra

Pentru a participa la concurs trebuie sa inscrieti poza pe pagina oficiala  de facebook a Andrei, avand tag „andramusic”.  Andra ofera pentru „acea poza” un aparat de fotografiat Sony, iar pentru urmatoarele 10 poze clasate in concurs cate un album semnat Andra „Iubeste-ma astazi, iubeste-ma maine”.

Ce parere aveti de ideea concursului?

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...