Alex Velea si Smiley vor lansa o piesa noua

1
963

Alex Velea a afirmat ca cel mai bun prieten al sau este Smiley, alaturi de care colaboreaza de cativa ani deja. Alex pentru a spune tuturor cat de mult il apreciaza pe Smiley si-a facut un tatuaj cu chipul acestuia pe mana stanga.

Dincolo de cuvinte va fi noul single ce va fi lansat de cei doi si produs in studioul de la HaHaHa Production. Piesa ce va fi ceva mai linistita decat ce au lansat baietii pana acum si cu versuri mai romantice conform spuselor luismiley- tatuaj smiley Alex. Piesa are deja un clip ce va fi lansat in aproximativ doua saptamani. Clipul pentru aceasta piesa a fost produs de fratele Anei, sotia lui Alex Velea.

Cel mai recent single lansat de cei doi alaturi de Don Baxter, Cai verzi pe pereti s-a bucurat de mare succes fapt ce i-a determinat pe cei doi sa mai lanseze o piesa impreuna.

Alex velea s-a remarcat in peisajul muzical romanesc dupa ce a castigat la varsta de 18 ani unul ditnre primele concursuri de talente: Star Factory

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

  1. […] cum am scris aici,  piesa este una care ne vorbeste despre inceputurile celor doi in muzica, despre visurile lor si […]

Comments are closed.