Alex Mataev- Cu capul in nori (videoclip )

Date:

Alex Mataev, Cu capul in nori se numeste prima piesa din cariera artistului ce a semnat déjà un contract cu CAT MUSIC. Cu capul in Nori este o piesa produsa de Boier Bibescu- chiar daca nu pare – si se bazeaza pe vocea artistului si atmosfera transmisa de aceasta; ritmuri si acorduri line, versuri romantice. In acelasi timp look-ul de “cuceritor” din clip ajuta la formarea imaginii lui Alex. Nu putem sa nu remarcam si faptul ca moldoveanul si-a cam pierdut din accentual “dulce” specific romanilor de peste Prut.

Este prima piesa compusa de mine in limba romana si cu ajutorul oamenilor care imi sunt aproape sper ca am reusit sa transmit ideea. Ma bucur foarte mult ca am colaborat la acest single cu Boier Bibescu si gasca lui! Sunt sigur ca o sa mai facem piese bune si sper sa le placa tuturor celor care m-au sustinut si celor ce o vor asculta. Alex Mataev

Videoclipul este o productie Vision Production pentru Cat Music, regizat de catre Richard Stan & de Claudiu Stan si beneficiaza de aparitia speciala a Alexandrei Dragnea – iubita lui si in realitate.

Alex Mataev Cu capul in nori

Ma bucura foarte mult ca Alex lanseaza in sfarsit primul lui single in limba romana si practic primul single dupa competitia X Factor. Este un baiat extraordinar de talentat si merita tot ce e mai bun. L-am sustinut inca de la inceput si il sustin in continuare, va avea mereu sprijin din partea mea siiiiii abia astept sa lucram impreuna pe o piesa. Ii doresc tot succesul din lume, sunt mandra si ma simt privilegiata ca l-am cunoscut si ca a fost in echipa mea! Delia

Alex Mataev a venit din Republica Moldova avand un scop précis, sa cucereasca Romania din punct de vedere muzical. El s-a facut remarcat in show-ul X-Factor si ulterior a facut o figura frumoasa la “Te cunosc de undeva”, un show tv care te provoca atat din punct de vedere muzical cat si actoricesc.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...