Alex Mataev- Cu capul in nori (videoclip )

Date:

Alex Mataev, Cu capul in nori se numeste prima piesa din cariera artistului ce a semnat déjà un contract cu CAT MUSIC. Cu capul in Nori este o piesa produsa de Boier Bibescu- chiar daca nu pare – si se bazeaza pe vocea artistului si atmosfera transmisa de aceasta; ritmuri si acorduri line, versuri romantice. In acelasi timp look-ul de “cuceritor” din clip ajuta la formarea imaginii lui Alex. Nu putem sa nu remarcam si faptul ca moldoveanul si-a cam pierdut din accentual “dulce” specific romanilor de peste Prut.

Este prima piesa compusa de mine in limba romana si cu ajutorul oamenilor care imi sunt aproape sper ca am reusit sa transmit ideea. Ma bucur foarte mult ca am colaborat la acest single cu Boier Bibescu si gasca lui! Sunt sigur ca o sa mai facem piese bune si sper sa le placa tuturor celor care m-au sustinut si celor ce o vor asculta. Alex Mataev

Videoclipul este o productie Vision Production pentru Cat Music, regizat de catre Richard Stan & de Claudiu Stan si beneficiaza de aparitia speciala a Alexandrei Dragnea – iubita lui si in realitate.

Alex Mataev Cu capul in nori

Ma bucura foarte mult ca Alex lanseaza in sfarsit primul lui single in limba romana si practic primul single dupa competitia X Factor. Este un baiat extraordinar de talentat si merita tot ce e mai bun. L-am sustinut inca de la inceput si il sustin in continuare, va avea mereu sprijin din partea mea siiiiii abia astept sa lucram impreuna pe o piesa. Ii doresc tot succesul din lume, sunt mandra si ma simt privilegiata ca l-am cunoscut si ca a fost in echipa mea! Delia

Alex Mataev a venit din Republica Moldova avand un scop précis, sa cucereasca Romania din punct de vedere muzical. El s-a facut remarcat in show-ul X-Factor si ulterior a facut o figura frumoasa la “Te cunosc de undeva”, un show tv care te provoca atat din punct de vedere muzical cat si actoricesc.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...