Alessia te invita la film :)

0
624

Daca esti un adevarat fan Alessia nu ai cum sa spui nu invitatiei ce iti este adresata de frumoasa interpreta de la RedClover 😀 O invitatie la film catre toti fanii de pe facebook ai artistei ce ne-a innebunit in acest an cu hitul Find me (ale, ale)

Ce aveti de facut pentru a merge la film cu Alessia?

Nimic mai simplu, lasati un comentariu pe canalul de facebook al casei de discuri si daca veti fi suficient de norocosi veti merge la film alaturi de Alessia : ) Norocosul va fi desemnat in urma tragerii la sorti 🙂

“Imi place sa-mi petrec timpul online cu cei care imi urmaresc activitatea pe contul meu de facebook, Alessia Official, asa ca m-am gandit ca ar fi frumos sa ne cunoastem si offline. Cu o parte din ei am avut ocazia sa ma vad la concertele mele prin tara, insa acum vreau sa-mi intalnesc ascultatorii si-n afara scenei si sa mergem la film impreuna. Din pacate imi este imposibil sa merg cu toti, asa ca cei care au posibilitatea sa ajunga in Bucuresti si vor sa mearga la cinema cu mine sa lase un comentariu cu titlul filmului pe care vor sa-l vedem, pe pagina de facebook a  casei mele de discuri Red Clover Media,  Abia astept sa vad un film cu unul dintre voi!”, a spus Alessia.

Pana atunci artista repeta pentru prima sa aparitie pe scena de la Romanian Music Awards, care vrea sa fie memorabilia. Show-ul pregatit de ea include si prezenta unui calau pentru alegerea caruia a organizat un concurs pe contul ei de facebook. Ce a pregatit Alessia pentru editia din acest an a premiilor RMA veti vedea vineri, 16 septembrie.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=eANf0IlJEO4[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: