S-au pus in vanzare biletele pentru ZU Music Awards 2014

Date:

zu music awards 2014

Joi, 3 aprilie, Romexpo gazduieste un spectacol in premiera. Romania va fi martora la editia cu numarul 1 a ZU Music Awards. Primul show de premii muzicale din tara organizat de un post de radio va reuni cei mai cunoscuti artisti din industria muzicala romaneasca intr-un singur loc.

Hiturile lui 2013 si creatorii lor vor fi premiati in cadrul evenimentului care are ca misiune schimbarea viziunii romanilor despre ce inseamna o gala de premii muzicale.

Pe langa artistii care vor urca pe scena ZUMA ca sa isi ridice premiile castigate, aceasta va fi locul de desfasurare al unor momente live de-a dreptul neasteptate. Surprizele se vor tine lant pe tot parcursul serii. Energia si dinamica spectacolului ZU Music Awards este gandinta in asa fel incat nici macar un minut nu este de ratat. Cei prezenti in sala cu siguranta vor avea parte de o seara de neuitat.

Trofeele ZUMA vor fi oferite in urma voturilor ascultatorilor Radio ZU si a fanilor artistilor nominalizati. Acesta va fi singurul criteriu care conteaza in alegerea artistilor. Cu exceptia categoriilor „Cel mai bun debut”, „Piesa anului” si „Cea mai vizualizata piesa ZU pe YouTube” care nu sunt supuse votarii publicului, categoriile „Cea mai buna piesa pop”, „Cea mai buna piesa hip-hop”, „Cea mai buna piesa dance”, „Cea mai buna artista a anului”, „Cel mai bun artist al anului”, „Cea mai buna colaborare”, „Cel mai bun live al anului la ZU” si „Cea mai buna piesa internationala” isi vor gasi castigatorii strict pe baza voturilor.

 DIn data de  7 martie, biletele pentru eveniment s-au pus in vanzare pe www.myticket.ro si www.eventim.ro.

Pretul biletelor variaza intre 30 si 70 de lei dupa cum urmeaza: ZU Fan Circle – 30 de lei, ZU Hit Circle (tribune) – 50 de lei, zona Most Wanted – 60 de lei si VIP Area – 70 de lei. Pentru un acces cat mai rapid la bilete, fanii ZU gasesc link-uri catre site-urile care le comercializeaza pe www.radiozu.ro.
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...