Alb Negru – Colegi de Camera (Videoclip)

Date:

Premiera-Alb-Negru-Colegi-de-Camera

Noua piesa a celor de la Alb Negru iti trezeste fantezii si iti da libertatea de a-ti inchipui diverse ipostaze ale vietii. Piesa se numeste Colegi de camera fiind compusa de gasca lui Shift de la Midiots Production. Videoclipul este regizat de Alex Ceausu.

In clip remarcam atmosfera anilor `80, ii vedem pe Kamara si pe Andrei in ipostaza de cuceritori si de baietii ideali, care ar face orice pentru a o cuceri pe aleasa.

Colegi de camera este altceva, diferit de tot ce am facut pana acum. Piesa este una vesela, care iti trezeste fantezii, iti lasa libertatea de a-ti inchipui diverse ipostaze ale vietii! Noi avem mare incredere in aceasta piesa si speram sa trezeasca in public aceeasi stare de optimism si buna dispozitie pe care am avut-o si noi la ascultarea ei!” declara Andrei si Kamara de la Alb Negru.

Haideti sa urmaim si noi videoclipul  care te va binedispune.

Kamara si Shift nu sunt la prima lor colaborare. Cei 2 au mai cantat impreuna in piesele: „Pe cuvant”, iar Kamara a semnat regia videoclipurilor lui Shift ”Pe cuvant” si ”Viata-i de vina”.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...