Akcent in topul celor mai apreciate trupe pe facebook

0
741

Trupa Akcent s-a impus in Romania inca de la debut, primul single al trupei, „Ti-am promis”, compus de Marius Moga a „rupt topurile” in doua 😀  Piesa a fost lansata in anul 2001, iar Adi Sana a completat noua formula a trupei cu Sorin, Mihai si Marius.

De-a lungul anilor baietii au lansat single dupa single, colaborand alaturi de cei mai talentati tineri producatori, fapt ce a contribuit la succesul trupei. Edward Maya, revelatia muzicii dance din Romania a lucrat in studioul baietilor de la Akcent.

Succesul trupei din Balcani pana in Dubai si India a contribuit si la popularitatea trupei pe cunoscutul site de socializare facebook, in prezent trupa se afla pe locul 2 in topul celor mai populare band-uri cu aproape 224,000 de fani care ii urmaresc constant.

Piesa „My Passion”, lansata acum 3 luni, are peste 4,000,000 de accesari pe canalul de Youtube al trupei si beneficiaza de o crestere spectaculoasa pe zi ce trece.

Baietii de la Akcent au declarat in legatura cu succesul lor din ultima perioada:

„Suntem foarte bucurosi ca piesa a mers foarte bine si ca publicul ne urmareste chiar si dupa 10 ani de cariera. Fiti cu ochii pe noi pentru ca pregatim multe surprize”.

 

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: