Party in Shakespeare Bar

Date:

In aceasta seara, joi 4 octombrie, va recomandam o noua petrecere in Shakespeare Bar din Centrul vechi al Bucurestiului, devenit si centrul distractiei. In aceasta seara ii puteti asculta intr-o reprezentatie live pe cei de la OK Corral, un nou proiect muzical cu priza la public.  Baietii vor sustine periodic reprezentatii in acest club, insa trebuie neaparat sa mergeti ca sa va convingeti daca este pe gustul vostru.

De curand „James Bond” a implinit 50 de ani ocazie cu care cei din „Shakespeare Bar” vor face o petrecere aniversara, vineri 5 octombrie. Nici cei care detin brandul nu au lasat sa treaca momentul fara sa-l celebreze.

 „Ca deţinători ai licenţei, sperăm să continuăm să creăm parfumuri. Avem o perspectivă pe termen lung cu acest brand şi sperăm să avem un parteneriat îndelungat cu P&G (compania de cosmetice, n.r.)”, a declarat Keith Snelgrove de la Eon, informează contactmusic.com.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...