Adda – Nu plange Ana ( videoclip ) reinterpretare unei doine romanesti

0
22843
Adda Nu plange Ana
Adda  Nu plange Ana
Adda Nu plange Ana

Adda lanseaza videoclipul Nu plange Ana, o piesa extrem de sensibila dar care are si un mesaj profund in acelasi timp. Textul este scris de Ada si contine pasaje si din piesa originala Ana zorile se varsa interpretata de Ioan Bocsa. Muzica este compusa de Ada, Liviu Teodorescu si Yogi, iar orchestratia este semnata de ultimii doi.
Piesa este o metafora pentru femeile inselate si reprezinta un “dialog” imaginar intre o sotie insealata si amanta acestuia. Un dialog fara ura dar rescris cu foarte multa amaraciune.

Adda Nu plange Ana videoclip


Filmarile pentru videoclipul au durat 20 de ore si  este semnat de Anton San, Sorana Pacurar, Ada Alexandra Moldovan si o prezinta pe artista in dublu rol. Make-up & Hair: Sorana Pacurar.
Ada a declarat in legatura cu aceata piesa:

Pentru cine are ochi sa vada si inima sa inteleaga…O piesa de stare, din suflet, cadou pentru voi.Sunt foarte fericita ca ati primit bine piesa!
Toata viata m-am dorit sa fac muzica si asta imi doresc si de acum incolo….sa cant pentru voi. E o poveste, povestea unei femei care trece prin toate etapele vietii. Abia astept sa fie gata! E un proiect de suflet. sursa: FB

Mihai Morar impresionat de piesa Addei

Te iubesc asa cum ii iubesc pe toti artistii care nu merg pe cai batatorite, chiar cu riscul de a inota pana la ultima suflare impotriva curentilor, modelor, conventiilor, retetelor de hituri. Te iubesc pentru ca, in definitiv, asta inseamna sa fii artist. Sa nu canti ceva doar pentru ca ”asa se poarta”. Te iubesc pentru ca iti compui singura cantecele, iti scrii singura versurile, iti canti cu atata emotie creatiile.
Nu-i usor sa fii artist pur sange, asa cum esti tu, in Romania. Poate ca inca nu ai atat de multe concerte pe luna cat sa-ti asigure un trai lipsit de griji. Poate ca banii din drepturi de autor sunt inca sub valoarea creatiilor tale
Doina Ana zorile se varsa- varianta originala

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: