Adam Sandler revine | Omu` de la Zoo, premiera 22 Iulie

0
748

Adam Sandler revine pe marele ecrane, dar nu singur bineinteles mai revine alaturi de el si Kevin James ( Eric Lamonsoff din Grown Ups ). Filmul se anunta o comedie romantica, dar siropul pentru acest film este ca Sylvester Stallone o sa fie vocea pentru un leu, si Adam Sandler vocea pentru o maimuta.

Griffin Keyes (Kevin James) Este ingrijitorul unui parc zoologic si este iubit de toate animalele din parc pentru ca si-a dedicat viata pentru protejarea lor, a renuntat si la iubirea pentru o femeie.

Dupa ce i-a fost refuzata o cerere in casatorie, Griffin decide sa paraseasca parcul zoologic si sa aibe un job care sa ii permita socializarea cu oamenii, cand zic oameni ma refer la femei.

Pentru ca animalele afla vestea ca ingrijitorul lor vrea sa plece, toate animalele decid sa rupa pactul tacerii si incep sa vorbeasca cu el sa il convinga sa nu plece, Griffin fiind uimit de faptul ca animalele pot vorbi, accepta propunerea animalelor de al invata sa cucereasca o femeie, dar in modul natural al animalelor.

 

Trailerul pentru Zookeeper (Omu` de la Zoo)

[pro-player width=’550′ height=’400′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=mlsWTNsmLfg&hd=1[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: