9:11 feat. George Hora – Spune (new single)

Date:

911-george-hora-spune
karie si g hora

9: 11 este un nou proiect musical format din Karie si Domnul udoo. Prima colaborare pentru proiectul 9:11 este  alaturi de “maestrul “ George Hora. Piesa este produsa de karie, iar versurile sunt scrise de Udo alaturi de colegul sau de la 9:11.

domnul udo
domnul udo

Proiectul nu are vechime, insa colaborarea dintre karie si Udo dateaza de ceva timp. Domnul Udo a lansat in 2012 mix tape-ul: Sex cu beatul. In 2013 9: 11 au lansat piesa a Trouble, dar nu a avut un impact prea mare pentru fanii muzicii rap.

George Hora este cunoscut pentru colaborarile sale cu artisti hip hop astfel ca aceasta noua piesa nu este o surpriza, inedit este faptul ca apre doar in calitate de interpret si nu si de producator.

Apropo de G Hora aceasta a anuntat recent ca va lansa si un Vblog alaturi de celebrul Zmenta. Cei doi formează o echipă de șoc și în scurt timp vom putea urmări primul episod al featuring-ului. Proiectul prinde viață sub titlul George Hora TV, iar cântărețul abia așteaptă să vadă reacțiile publicului. Însă până la marea lansare, George Hora a scos pe net două teasere prin care își anunță intențiile creative din viitor.

911 – George Hora Spune

GEORGE HORA TV (EPIC Teaser 2)

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...