9:11 feat. George Hora – Spune (new single)

0
1885
karie si g hora
911-george-hora-spune
karie si g hora

9: 11 este un nou proiect musical format din Karie si Domnul udoo. Prima colaborare pentru proiectul 9:11 este  alaturi de “maestrul “ George Hora. Piesa este produsa de karie, iar versurile sunt scrise de Udo alaturi de colegul sau de la 9:11.

domnul udo
domnul udo

Proiectul nu are vechime, insa colaborarea dintre karie si Udo dateaza de ceva timp. Domnul Udo a lansat in 2012 mix tape-ul: Sex cu beatul. In 2013 9: 11 au lansat piesa a Trouble, dar nu a avut un impact prea mare pentru fanii muzicii rap.

George Hora este cunoscut pentru colaborarile sale cu artisti hip hop astfel ca aceasta noua piesa nu este o surpriza, inedit este faptul ca apre doar in calitate de interpret si nu si de producator.

Apropo de G Hora aceasta a anuntat recent ca va lansa si un Vblog alaturi de celebrul Zmenta. Cei doi formează o echipă de șoc și în scurt timp vom putea urmări primul episod al featuring-ului. Proiectul prinde viață sub titlul George Hora TV, iar cântărețul abia așteaptă să vadă reacțiile publicului. Însă până la marea lansare, George Hora a scos pe net două teasere prin care își anunță intențiile creative din viitor.

911 – George Hora Spune

GEORGE HORA TV (EPIC Teaser 2)

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: