Haui Hui| Panda Dub meets Vibration Lab

Date:

Un alt eveniment in zona de club pentru care redactia4fun este partener media va avea loc pe data de 24 ianuarie si se va numi:Panda Dub meets Vibration Lab si va avea loc in Club Control. Asa cum ne spun organizatorii va fi muzică venită pe frecvente joase de bass, însotită de mesaje care amintesc de libertate si adevar.

Cei care vor face galagie de pe scena inspre public vor fi:  Panda Dub (Fr), Vibration Lab (Uk), Irie Warriors (Ro), Kaya Foundation (Ro) și Archer (Ro)Pretul Biletelor: 15 LEI până la ora 00.00, 20 LEI după ora 00.00.Evenimentul este realizat de Yazee și Rockers.

PANDA DUB

Producător lyonez de dub cu influențe din scena franceză și britanică, Panda Dub și-a creat un stil foarte original. Stilurile reggae roots, steppa-ul englezesc și electro dub-ul francez îi susțin compozițiile care au toate caracteristicile aclamate de soundsystem-urile britanice. Sunetul Panda vine dintr-un melanj aproape științific de sample-uri etno, melodii electro fresh și percutante, texturi adânci și ritmuri puternice.
Panda Dub este fară îndoială unul dintre artiștii care demonstrează ca dub-ul francez este plin de resurse și surprize.

VIBRATION LAB |UK | Dub | Dubstep

”Vibration Lab fac valuri mari în scena underground la acest moment! Muzica lor nu poate fi descrisă altfel decât ca ceva frumos. Cu influențe din adâncurile seifurilor proprii reggae/dub, manipulează sunetul pentru a sculpta un sunet pământean, futuristic și puternic! Tocmai au lansat primul lor EP intitulat „Vibration Creations”. Vom mai auzi cu siguranță de ei!” – Organix

IRIE WARRIORS | RO | Dub | Steppa | Dubstep

Irie Warriors Sound sunt un grup din România care promovează muzica si cultura dub/reggae. Cântă atât piese clasice cât și piese noi în stilul sound system care te poartă într-o călătorie de la începuturile reggae la rub a dub, de la dancehall digital la one drop și de la uk dub la dubstep.

În prezent Irie Warriors are un Soundsystem ce însumează 10Kw. Cu acest sunet Irie Warriors a fost prezent la festivalul Bestfest, Subsonic și Reggae Pon di Hills.

Kaya Foundation | RO | Roots | Reggae | Dub

 Kaya Foundation reprezintă numele unui grup de organizatori de evenimente, crew muzical și soundsystem totodată (Kogaion soundsystem)  activ pe scena dub-reggae încă din 2008.

S-ar putea spune multe începînd de la festivalurile și petrecerile organizate de Kaya până la seturile susținute alături de artiști locali sau internaționali (Alborosie, Brain Damage etc), însa cel mai important lucrul îl reprezintă misiunea lor de ambasadori ai muzicii reggae, roots și dub.

Archer | RO | Dubstep | Industrial | Dub

Archer este hibridul creat de Liviu Runcan din 2009, cu backgroundul de tobar și dorința de a experimenta în muzica eletronică, trecînd peste granițele clasice impuse de stiluri și idei preconcepute. Produce muzică la 140 și 170/175 bpm, neglijînd granițele stilurilor, producțiile proprii fiid difuzate de dj versați la toate radiourile cu blazon din domeniu: Rinse Fm, Bassdrive, Sub FM, Jungle Train, Ministry of Sound Radio, cât și la emisiuni specializate pe Radio Guerrilla și Leith FM.
La începutul anului 2011 intră in familie Dubkraft Records și Fals Flag Operation, figurînd chiar pe primul release al acesteia din urmă, cu melodia “Sunrise”- primind dj support din partea lui ASC, unul din initiatorii curentului minimalist în drum&bass. Apariția sub egida Dubkraft Records a avut loc cu ocazia compilației “Adult Bass Music vol. 2 – midtempo edition” cu piesa “Night Train”,aceasta putînd fi auzită pe frecvențele celebrului Rinse FM.

2012 – soundul s-a dezvoltat firesc atât ca producții cât și ca dj seturi eclectice, pendulând între influențe dub, tribal și industrial la 170 bpm.
Pentru ce urmează, Archer pregatește material pentru noi release-uri, un guestmix pentru Jungle Train și apariții în peisajul urban.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...