„3 minute de celebritate”, 81 de artisti, 3 Dvd-uri

Date:

Pe data de 14 martie 2012, ora 19.00, la cafeneaua Carturesti Verona din Bucuresti se va lansa  Box-ul cu 3 DVD-uri ce contine 81 de filme cu o durata de pana in 3 minute cu peste 120 de creativi romani contemporani, in formula de interviu sau no comment. Ne place sa vedem astfel de initiative cultural-artistice mai ales in zona filmelor de scurt metraj realizate de tineri artisti. Daca stiam despre aceasta initiatia inscriam si noi un film in concurs :)) pe bune, chiar avem asa ceva 🙂 Acest proiect este initiat de site-ul  Modernism.ro si A&A Records si este un co-produs de TVR Cultural si sprijinit de Institutul Cultural Roman Bucuresti.

Proiectul „3 minute de celebritate” face parte din seria lansata de Modernism.ro numita modernism art documentaries si are ca scop promovarea creativilor si arhivarea evenimentelor artistice contemporane si de cultura urbana din Romania, din zona artelor vizuale, ale artelor spectacolului si interdisciplinare.Acest prim Box contine trei volume, fiecare continand 28, 26 si respectiv 27 de episoade. Fiecare episod prezinta artisti, creativi si locatii sau spatii gazda pentru evenimente creative.

Lansare
Miercuri 14.03.2012, de la ora 19.00
Carturesti Verona Cafe
Str. Arthur Verona nr.13-15, Bucuresti

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...