2 Pac a „trait” din nou prin muzica lui

Date:

Marii artisti, chiar daca au trecut in nefiinta continua sa traiasca prin muzica lor, muzica trece peste timp, peste generatii si influenteaza muzica de astazi. La fel se intampla cu muzica lui Elvis, muzica celor de la Queen, Beatles, Michael Jackson sau 2 Pac. Fiecare dintre aceste nume a influentat ireversibil muzica in general, dansul si a schimbat intr-un mod pozitiv stilurile muzicale.

2 Pac este unul dintre aceste nume ce a „trait” din nou prin muzica lui in acest weekend la festival american de muzica – Coachella. Organizatorii au realizat o holograma a cunoscutului rapper care i-a incantat pe cei prezenti la finalul evenimentului. Momentul in care Tupac Shakur si-a facut aparitia a fost emotionant mai ales pentru fanii artistului extrem de tineri care nu au reusit sa-l vada live in perioada in care acesta era in glorie. Rapperul a murit in anul 1996 si a rams in istorie inclusiv prin vanzarile impresionante de discuri, 120 de milioane 65 de milioane doar în America.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=SPrZ41sTjlU[/pro-player]

foto:infobarrel.com

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...