BRAD MASCAObieciul impodobirii bradului este unul „in familie”, dar atunci cand iubesti teatrul cu siguranta actorii au devenit pentru tine o mare familie. Daca vorbim de Teatrul Masca putem spune ca membri teatrului sunt o mare familie care sarbatoresc in fiecare an inceputul sarbatorilor de iarna prin impodobirea bradului.

Impodobirea bradului laTeatrul Masca

Pe data de 6 decembrie, începând cu ora 16.00,în Amfiteatrul din Bdul. Uverturii nr.70-72 la cea de-a IX-a ediţie a împodobirii bradului de Crăciun.

Invitaţii speciali de anul acestasunt Victor Vurtejanu şi ceatalui de colindători- instrumentişti, teologi, profesori şi actori care împreună cu actorii Teatrului Masca vor interpreta colinde şi vor contribui la crearea unei atmosfere deosebite.

“Văaşteptămalături de noisăregăsimesenţaCrăciunuluiîntr-o atmosferamagică, plinăde farmec,emoţieşipoveste.Spiriduşii,reniişichiarMoşCrăciunvăîndeamnăsăredescoperiţicopilul din voişisăpaşiţiîntr-un tărâmfeeric, al frumuseţiişi al visului “, declarăMihaiMălaimare, DirectorulTeatruluiMasca.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: