Zambet si dans cu Escape Crew si Redactia4fun

Date:

Escape Crew &Redactia4fun au initiat alaturi de profesor Andreea Stoian de la Sc. Nr. 2 de arte si meserii din Bucuresti un proiect numit „Zambet si dans” prin care copiii au invatat sa danseze de la tinerii ce formeaza  trupa de dans Escape. A fost un proiect inedit prin care am incercat sa aducem un zambet in viata copiilor cu probleme de la scoala amintita, prin dans si muzica.

Duminica 13 noiembrie s-a umplut sala de dans Escape de copii, mai exact 14 de la Sc. Nr. 2 din Bucresti, plus elevii scolii de dans, plus echipa noastra 😀  A fost o zi speciala, multa distractie, dans si muzica impreuna cu Fido &Gasca de la Escape.

Fido le-a predat copiilor cateva miscari de dans, dansand in grup impreuna cu gasca Escape, dupa care elevii de la Escape au devenit profesori si le-au predat copiilor de la Sc. Nr. 2 miscarea lor preferata.

Va invitam sa urmariti filmuletul :

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=-Hx3WLgNWnA[/pro-player]

Ne-a parut bine ca am putut sa realizam acest eveniment caritabil si sper ca vom avea ocazia sa ne implicam si pe viitor in astfel de proiecte.

Multumim Fido& Escape pentru curaj si deschidere, sunt super iar daca vreti sa dansati si sa faceti parte dintr-o gasca misto de tineri aici este locul ideal. Pentru a va convinge  accesati escapecrew.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...