Zambet si dans cu Escape Crew si Redactia4fun

1
808

Escape Crew &Redactia4fun au initiat alaturi de profesor Andreea Stoian de la Sc. Nr. 2 de arte si meserii din Bucuresti un proiect numit “Zambet si dans” prin care copiii au invatat sa danseze de la tinerii ce formeaza  trupa de dans Escape. A fost un proiect inedit prin care am incercat sa aducem un zambet in viata copiilor cu probleme de la scoala amintita, prin dans si muzica.

Duminica 13 noiembrie s-a umplut sala de dans Escape de copii, mai exact 14 de la Sc. Nr. 2 din Bucresti, plus elevii scolii de dans, plus echipa noastra 😀  A fost o zi speciala, multa distractie, dans si muzica impreuna cu Fido &Gasca de la Escape.

Fido le-a predat copiilor cateva miscari de dans, dansand in grup impreuna cu gasca Escape, dupa care elevii de la Escape au devenit profesori si le-au predat copiilor de la Sc. Nr. 2 miscarea lor preferata.

Va invitam sa urmariti filmuletul :

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=-Hx3WLgNWnA[/pro-player]

Ne-a parut bine ca am putut sa realizam acest eveniment caritabil si sper ca vom avea ocazia sa ne implicam si pe viitor in astfel de proiecte.

Multumim Fido& Escape pentru curaj si deschidere, sunt super iar daca vreti sa dansati si sa faceti parte dintr-o gasca misto de tineri aici este locul ideal. Pentru a va convinge  accesati escapecrew.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

1 COMENTARIU

Comments are closed.