Pacha Man colaboreaza cu Yssa pentru piesa Amprente

Date:

Yssa Amprente videoclipYssa este o tanara de 16 ani ce aspira la un loc in industria muzicala romaneasca, astfel ca recent a lansat piesa Amprente alaturi de Pacha Man. Compozitia este este semnata tot de catre F. Charm, cel cu care Yssa a colaborat si pentru piesa „Ard de dor”.

„Dupa ceva timp de cand am lansat piesa „Ard de dor”, am fost chemata in studioul Lanoy Production sa ascult o noua piesa, ce pe atunci era doar in stadiul de proiect. Mi-a placut, am inregistrat-o si totul a decurs asa cum imi doream. Pe piesa aveam nevoie si de un rapper, asa ca am luat legatura cu Pacha Man, care a si acceptat sa lucram impreuna”, declara Yssa.

Yssa este eleva in clasa a 10 la liceu, face canto si stie sa cante la pian si chitara. Pacha Man are pentru mine o imagine de dur, iar asocierea lui cu piesa unui adolescente nu o vad tocmai potrivita din punct de vedere al strategiei.

Yssa Amprente videoclip

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...