What`s Up va lansa o noua piesa in aprilie. Esti curios cu cine?

0
3796

What`s Up

What`s Up Dorian Popa

Artisul deMoga Music isi petrece intreaga zi in studio, iar daca pentru altii job-ul inseamna munca de birou sau de teren, pentru artisti munca inseamna zile intregi petrecute in camera intuncata de studio.

What`s Up  si Dorian Popa vor lansa o colaborare

In luna aprilie 2016 cei doi artisti ne pregatesc o surpriza, astfel ca suntem nerabdatori sa o ascultam. Atat Dorian, cat si Marius ( aka What`s Up ) sunt doi artisti de succes si suntem convinsi ca aceasta colaborare ne va surprinde in mod placut ;). In ceea ce priveste filmarea clipului, inca nu se stiu foarte multe informatii, insa suntem covinsi ca aceasta piesa va fi una „de vara” ce va reprezenta propunerea facuta de „duou-ul”  What`s Up Dorian Popa pentru vara 2016.

Lui What`s Up ii este dor de scoala: „Ce n-as da sa mai fiu si eu la scoala”

What`s Up s-a gandit sa interactioneze cu fanii pe facebook si sa faca o sesiune ad-hoc de Q&A, ocazie cu care am aflat ca majoritatea familor de pe reteaua de socializare sunt inca la scoala si chiar il roaga pe artist sa ii ajute la teme. Mai mult decat atat, Marius Ivancea si-a regasit online si fostii colegi de scoala si le-a dezvaluit pustilor ca ii este dor de scoala si a declarat „Ce n-as da sa mai fiu si eu la scoala”. In plus el le-a transmis elevilor sa se tina de scoala si sa nu fie dezamagiti ca trebuie sa mearga la meditatii.

Interactiunea directa dintre fani si artisti prin social media

Daca inainte de social media fanii aflau informatii noi despre idolii lor prin intermediul presei, iata ca acum lucrurile s-au schimbat radical; fanii pot comunica direct cu idolii lor prin facebook, twiter, etc.

Avantajul este ca informatia ajunge mult mai repede la fani in forma dorita de artist. In acelasi timp, un interviu bine structurat de un ziarist poate dezvlui informatii pe care un artist nu le-ar spune daca isi cantareste bine raspunsurile.

In luna februarie What` Up a lansat Piesa mea de dor, in cadrul unui eveniment tare fain la Afi Cotroceni, iar la eveniment a fost prezent si Dorian Popa, o dovada in plus ca aceasta colaborare What`s Up Dorian Popa este in lucru de ceva timp.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: