Vrei sa iesi cu Giulia (DJ Project) la intalnire?

Date:

Ei bine, cine nu are vrea sa o scoata pe frumoasa djitia de la Profm si solista a trupei DJ Project la o intalnire? Suntem singuri ca toti baietii sunt cu mainile pe sus cu textul : yo Yo, yo in brate 😀

Concursul ‘Date Out Giulia’a provocat valuri  pe facebook, pentru ca acolo este locul de desfasurare si deja sunt mii de baieti- si cateva fete- care vor sa o impresioneze pe Giulia la intalnire.

Ce aveti de facut pentru a o „agata” pe Giulia? Tot ce trebuie sa faci este sa incarci poza concursului pe pagina Giuliei de facebook impreuna cu mesajul ‘Eu sunt cel mai mare fan’. Concursul se desfasoara pana pe 12 octombrie : D Incercati sa obtineti apoi, cat mai multe like-uri la acest post, de la prietenii din lista voastra de Facebook!

“Mediul on-line te ajuta foarte mult, este mult mai usor sa pastrezi legatura cu cei care sunt interesati de muzica ta. Campania ‘Date Out Giulia’ a fost conceputa in totalitate impreuna cu prietenii mei virtuali, regulament, premiu, etc. Acum astept cu mare interes sa vad cine va castiga!” a declarat Giulia.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=GMy5wrkZ130[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...