Vis de copil la Disney cu Clepatra Stratan

Date:

Uneori bariera dintre admiratori/fani si artisti este sparta iar cei care evolueaza pe scena au ocazia sa-si cunoasca fanii mult mai aproape. Uneori se intampla ca insusi cei de pe scena sa organizeze concursuri prin care fanii sa-i poata cunoaste asa cum sunt in realitate.

Familia Stratan impreuna „fetita-papusa” Cleopara  s-au gandit ca dupa concertul sustinut pe 1 iunie la Sala Palatului sa poata merge impreuna cu unul dintre fanii prezenti la concert intr-o excursie la Disney. Premiul a fost pentru 2 persoane impreuna cu familia stratan, iar castigatoarea a fost pe Mathea Bratosin. Astfel ca in perioada 2 si 5 iulie, castigatoarea impreuna cu mama sa si familia Stratan au petrecut o vacanta de vis la Disneyland Paris. Pentru ca locul magic ofera posibilitati variate de distractie atat pentru cei mici, cat si pentru adulti, in cele patru zile de vacanta, marea familie Stratan nu a avut timp sa se plictiseasca.

„In primul rand am avut parte de o vreme foarte frumoasa, ceea ce ne-a facut sa stam toata ziua in parc. Cleopatrei i-au placut locurile unde erau printese, iar lui Cezar, unde erau pirati. Nimic nu se compara cu o vacanta la Disneyland, atat pentru copii, cat si pentru parinti. Nu cred ca este ceva mai frumos pentru un parinte decat sa-si vada copiii fericiti!”, a declarat Pavel Stratan.

„Pentru noi a fost o vacanta de neuitat. Ne-am simtit foarte bine si m-am bucurat ca fiicei mele i s-a implinit un vis. Nu numai ca a vazut toate minunatiile posibile dar a si legat o stransa prietenie cu Cleopatra, pe care o aprecia inca inainte de aceasta excursie.”, a completat Mariana Bratosin, mama castigatoarei excursiei la Dineyland.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=CzqJrtybrPw[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...