Vin hiturile cu remixuri

Date:

Piesele verii sunt remarcate de DJ si incadrate in seturile anului cu mult mai mare usurita daca beneficiaza de un remix semnat de un DJ cunoscut. La fel s-a intamplat si cu ultimele piese semnate de Andra, artista pop ce a intrat in seturile de clubbing dupa ce a fost remixata de DJ Yaang 🙂

Adina Zotea a lansat primul single din cariera sa,  S.O.S, piesa compusa de Connect-R si Chris Mayer. Pentru un impact mai mare al „strigatului de ajutor”, piesa Adinei a fost remixata de DJ LLP  care a a transformat-o intr-o piesa de vara cu beat fresh si exploziv.

Adina Zotea- S.O.Sremix de LLP

Connect-R – Ring The Alarm (Nick Kamarera Remix)

O alta piesa ce se anunta a fi una dintre cele mai difuzate piese in aceasta vara este semnata de Connect-R si a fost remixata de Nick Kamarera, prietenul si colaboratorul celor de la Rappin on Production. Remixul se adreseaza in primul rand fanilor „inraiti” de clubbing, pastrand caracteristicile unui set mix clasic.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...