Videoclip|Cristyz feat. Mr.Levy – Drumuri Diferite

Date:

Un nou clip a fost lansat ieri din sfera raggae- Hip Hop; si anume Drumuri Diferite, piesa semnata de Cristyz alaturi de  Mr.Levy. Piesa este compusa de Megiddo, Juravle Cristian si Balan Cristian aka Cristyz, iar textul este scris de Cristyz si Mr. Levy. Observ ca in ultimele zile au fost lansate 3 piese din sfera muzicii negre care suna extrem de bine si au un mesaj apropiat. Ma refer aici la piesa semnata de Smiley, Alex si Don Baxter, „Cai verzi pe pereti„, care am prezentat-o aici si ma refer la piesa: „Arata-le la toti” – Cabron si la Drumuri diferite-Cristyz feat. Mr.Levy.

Mesajul comun pentru cele 3 piese este unul sigur…priveste inainte si crezi in tine si in visele tale, indiferent cat de greu este sa reusesti.

Clipul piesei Drumuri Diferite a fost regizat de Sega de la Frategrafia care s-a ocupat de tot ce a insemnat productia video: Regie, Montaj şi Post Procesare.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...