Videoclip|Bibanu MixXL feat Puya & Delia – Gone

Date:

Clipul pentru piesa „Gone” era anuntat de ceva timp, iar fanii deja se intrebau despre ce va fi vorba. Colaborarea dintre cei trei este una inedita si are rolul in primul rand, cred eu, sa il scoata „in fata” si pe Bibanu care este un foarte bun mc, dar nu atat de bine promovat in mainstream. Bibanu este un vechi colaborator al baietilor de la „La Familia” astfel ca ideea colaborarii a fost acceptata imediat de Puya, care in ultima perioada ne-a surprins numai cu feat-uri inedite (iris, Cornel de la Vunk iar acum cu Delia ).

De compozitia piesei sunt responsabili urmatorii: Orchestratie: Boier Bibescu & Preston,
Muzica: Bibanu MixXL, Puya, Delia Matache, Boier Bibescu, iar versurile au fost scrise de cei 3: Bibanu MixXL, Puya, Delia Matache.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=kCKw75TNQoY[/pro-player]

Productia clipului a fost semnata de Vision Production, iar regia si montajul  au fost semnate de Claudiu Stan. Filmarile s-au realizat in mare parte in oras, in cartierul bucurestean Salajan, in parcul Titan, etc. ideea este simpla: Puya si Bibanu se plimba pe bicla si saluta lumea…exact ca in piesa. Clipul merge in acord cu versurile.

Bibanu MixXL:  „In Bucuresti si Cluj am avut esecuri totale, am fost mai multi artisti in club decat public”

Eu cred ca daca esti fan al unui artist poti da dai 10-15 ron o data pe an atunci cand artistul respectiv vine la tin in oras. Eu nu stiu cum poti sa zici ca susti un artist cand nu mergi la concert. In Bucuresti si in Cluj, orasele la care tin cel mai mult dupa orasul meu Brasov, mi-au venit 50 de oameni la concert. In momentul respectiv esti „paf” ca artist 🙁  Nu imi e rusine sa spun: In Cluj si Bucuresti am avut niste esecuri totale, am fost mai multi artisti decat public. Au urcat pe scena: Puya, Cabron, Baboi, Karie,etc.

Bibanu lucreaza la un nou material discografic  ce se va numi „Nebun”. De ce „nebun” ? Pentru ca a crezut si crede in muzica rap pe care o face, suficient de „nebun” incat sa-si lasa jobul si sa faca doar asta. Albumul  va fi lansat pe un suport ( cd/ dvd) in momentul in care toate piesele vor fi puse deja pe net. Pe album, Bibanu a invitat o serie de artisti care sunt si prieteni cu el, printre care Dragonu, Puya, Sisu, Delia Matache, Baboi, Karie, Chill Brothers.

sursa:Marpha Hip Hop

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...