Videoclip oficial|Spike – Lumea Mea feat. Guess Who

Date:

Spike a lansat in sfarsit clipul pentru piesa Lumea Mea, o colaborare cu  Guess Who. Piesa este produsa „in casa”…in casa de Okapi sound. Muzica este realizata de Mitza de la Agresiv, textul este scris de Spike, iar mixul este realizat de Grasu XXL. De clip cine putea sa se ocupe…decat Spike. Daca tot face atat de bine aceasta meserie si ii intelege atat de bine pe alti artisti doar  el isi putea imagina cel mai bine acest  clipul. Piesa este „grea” prin mesajul transmis de SPIKE in stilul cu care ne-a obisnuit de atatia ani, dar in acelasi timp cred ca este accesibila pentru radio prin sound si prin refrenul „cantat” de Laur.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=zj26DFGEt_g[/pro-player]

Clipul este unul filmat pe chroma, unde post productia a jucat un rol esential. Prin animatile gandite de Spike clipul incearca sa ne spuna povestea piesei si prin imaginile care apar si dispar pe masura ce se scurg versurile. In acest context clipul ne face sa fim mai mult atenti la ce „zboara” pe acolo decat la piesa. Acesta este cu siguranta unul dintre motivele pentru care astazi exista clipuri la tv…sa completeze piesa prin imagini care sa sustina mesajul piesei. Felicitari Spike&Okapi.Premiera clipului a avut loc pe urban.ro

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...