Videoclip – Loredana ” APA ” ( feat. Cabron )

0
975

 Loredana a lansat astazi cel mai nou clip al sau la piesa “Apa”, o colaborare inedita cu rapperul Cabron. Piesa este compusa de Lori muzica si versuri, iar partea de rap este scrisa  de Cabron.

Clipul a fost lansat cu doua saptamani inainte de concertul ce il va sustine artista la Sapa Palatului din Bucuresti. Regia clipului este semnata de  Liviu Neagoe, DOP Florin Costache & Alex Dorobantu iar producatorul clipului  este Alex Tomulescu.

Clipul ne-o prezinta pe Loredana in ipostaze sexy, asa cum ne-a obisnuit si ne dovedeste ca arata foarte bine la aproape  de 20 de ani de cand a incitat imaginatia barbatilor din Romania cu aparitia provocatoare din filmul “A doua cadere a Constantinopolului”.

“Ca sa merg intr-o directie mitica, videoclipul vorbeste despre eterna asteptare a Penelopei si despre Ulise care intarzie sa apara, dar pana la urma acesta se intoarce la sotia sa. Am incercat sa facem ceva comic dar care sa aiba, in acelasi timp, stil si fluiditate. Cat despre piesa, nu va pot spune decat ca e un cantec pe care l-am scris in urma unui vis. M-am trezit cu refrenul in gand si a fost doar o chestie de ore ca sa-l termin.”

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: