Videoclip Jazzy Jo – Cuba

0
2053
Videoclip Jazzy Jo – Cuba

Jazzy Jo  lanseaza azi Cuba, o noua piesa din acest sezon estival ce vine la pachet cu un clip extrem de funny ce ne-o prezinta pe artista HaHaHa in diferite ipostaze dar toate cu gandul la Cuba, mare si distractie 🙂 Piesa este compusa asa cum ne asteptam de echipa de baza a celui  mai fun crew din muzica romaneasca.Smiley, Serban Cazan si sihota Ioana au fost responsabili de muzica pentru aceasta piesa, iar versurile au fost scrise de Dorian Micu, Diana Moraru si  sihota Ioana. In ceea ce priveste realizarea clipului sau mai bine spus aranjarea artistei pentru acest clip responsabili au fost: Hair: Florin Noje, Make-up: Ana Mironescu, Styling: Anca Miron.

“Cuba este o piesă de vară, foarte energică şi care ne binedispune. În videoclip am încercat să suprindem latura jucăuşă a piesei şi am imaginat, într-o manieră amuzantă, scene care să descrie fumuseţea şi ritmul vieţii din Cuba, precum şi răsfăţurile pe care ni le oferă această ţară. Este un clip funny, un clip dulce, de relaxare”, a spus Jazzy Jo.

Videoclip Jazzy Jo – Cuba

Jazzy a lansat de-a lungul timpului piese din mai multe stiluri muzicale, ceea ce dovedeste capacitatea artistei de a se adapta unor provcari din punct de vedere muzical. In 2012 a lansat alaturi de Cabron piesa Arata-le la toti, iar in 2013 „Mi-ai intrat în cap”, o colaborare cu Dorian.

sursa&foto : gandul.info

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: