Videoclip Jazzy Jo – Cuba

Date:

Videoclip Jazzy Jo – Cuba

Jazzy Jo  lanseaza azi Cuba, o noua piesa din acest sezon estival ce vine la pachet cu un clip extrem de funny ce ne-o prezinta pe artista HaHaHa in diferite ipostaze dar toate cu gandul la Cuba, mare si distractie 🙂 Piesa este compusa asa cum ne asteptam de echipa de baza a celui  mai fun crew din muzica romaneasca.Smiley, Serban Cazan si sihota Ioana au fost responsabili de muzica pentru aceasta piesa, iar versurile au fost scrise de Dorian Micu, Diana Moraru si  sihota Ioana. In ceea ce priveste realizarea clipului sau mai bine spus aranjarea artistei pentru acest clip responsabili au fost: Hair: Florin Noje, Make-up: Ana Mironescu, Styling: Anca Miron.

“Cuba este o piesă de vară, foarte energică şi care ne binedispune. În videoclip am încercat să suprindem latura jucăuşă a piesei şi am imaginat, într-o manieră amuzantă, scene care să descrie fumuseţea şi ritmul vieţii din Cuba, precum şi răsfăţurile pe care ni le oferă această ţară. Este un clip funny, un clip dulce, de relaxare”, a spus Jazzy Jo.

Videoclip Jazzy Jo – Cuba

Jazzy a lansat de-a lungul timpului piese din mai multe stiluri muzicale, ceea ce dovedeste capacitatea artistei de a se adapta unor provcari din punct de vedere muzical. In 2012 a lansat alaturi de Cabron piesa Arata-le la toti, iar in 2013 „Mi-ai intrat în cap”, o colaborare cu Dorian.

sursa&foto : gandul.info

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...