Videoclip | Ibra – Vara Verde cu Fu, Byga si Brugner

Date:

Ibra a lansat piesa „Vara verde”, o piesa alaturi de doi grei ai rapului romanesc: Byga (CIA) si Brugner (GDR). Piesa are si un clip haios, facut la distractie mai precis la gratar, fara prea multe artificii tehnice 😀  De scenariu s-a ocupat Ionuț Dongo, D.O.P: Andrei Dima iar  Post-producție: Cătălin Sima. Acest single va face parte de pe albumul de debut al artistului ce se preconizeaza sa fie lansat in toamna acestui an. Albumul va contine 20 de track-uri avand numeroase colaborări cu nume sonore în peisajul hip-hop-ului românesc. Carbon (Haarp Cord), Byga (C.I.A.), Brugner (Grupul de Rezistență), Shole (Crize/Shesdead), CenzuraH și Stripes sunt doar o parte dintre MC-ii invitați, iar albumul va beneficia de instrumentale marca SEZ, MefX, Dallas, Maidan, KenZo, SpoT sau ILLusionist.

„În clip suntem în cea mai naturală stare posibilă, nimic forțat, nimic impus, nimic sintentic. 100% naturali.” a declarat Ibra despre videoclip.

Pentru Fu, colaborarea reprezintă „o piesă de vară, cu fotbal, fete, bere, cum o ardem noi, la un grătar, toți băieții pe treabă. Ăștia suntem noi, încântați de cunoștință.”

Byga a acceptat propunerea băieților chiar de la prima ascultare: „Cum vin și dintr-o zonă unde ești născut și crescut cu patima asta pentru fotbal, mi-a fost foarte ușor să scriu acest refren. La filmări a fost o reală plăcere, atmosfera e surprinsă foarte bine în clip și cred că în „Vara Verde” se va regăsi foarte multă lume. Am făcut frumows!”

Un adevărat veteran al rap-ului autohton, Brugner spune că „La început a fost doar dorința arzătoare a lui Ibra și Fu de a mă «avea» și pe mine pe această bucată. Ulterior, după ce mi-am pus strofa pe ea, mi-am dat seama că eram un element care lipsea și trebuia neapărat să se regăsească în ea. Grătar, fotbal, beri, băieți mulți, fete și mai multe – și eu unde eram?”

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...