Unde „hoinarim” miercuri seara

Date:

Indiferent ca este weekend sau mijloc de saptamana, indiferent ca suntem la facultate sau avem un job, multi dintre noi iesim sa ne distram indiferent de zi…si ne „intindem” mult dupa miezul noptii.

Vrem sa va recomandam in aceasta frumoasa zi de „weekend” doua petreceri incendiare in centrul distractiei bucurestene- complexul studentesc regie.

In ce club iesim?

In club Pricess il gasim la datorie in aceasta seara pe Mc Dan Fintescu, care promite o atmosfera incendiara, alaturi de invitatul sau special Smiley, intr-un show de zile mari, astfel nu cred ca o  sa va mai duceti la cursuri de obositi ce veti fi datorita dansului :))

Tot in aceasta seara in regie avem o petrecere a fetelor, la care baietii sunt invitati speciali. GIRLS NIGHT in club MAXX

O seara in care fetele sunt privilegiate in ceea ce privesc preturile de la bar, dar si pentru surprizele din partea clubului, invitati speciali: MYSTIQUE DANCERS ! Surpirse guests: Connect-r, Puya, Nick Kamarera, Allesia.

Nu-mi ramane decat sa va spun….spor la Party

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...