Turneu R&B „Addicted” cu DOC Slim

Date:

R&B-ul este un stil apreciat in Romania, insa nu este atat de bine promovat cat ar trebui. Personal cred ca ar trebuie sa acordam mai multa atentie acestui stil si sa promovam artistii de gen mai mult pe radio.   DOC Slim pe numele sau real Chigbundu Obinna este absolvent al Facultăţii de Medicină, dar este pasionat de muzica, atat de pasioant incat o face la un nivel extrem de inalt. Pana in prezent a sustinut numeroase show-uri si a lansat piesa Move your body, eveniment ce a avut loc în cel mai cunoscut club din Timisoara, Doc Slim şi-a extins orizonturile pe tot teritoriul ţării. A colaborat  la piesa Time to move cu Bogdan Vlădău.

DOC Slim va pleca intr-un turneu prin tara:  R&B Addicted

R&B Addicted, acesta emană energie pe scenă şi impune ritmuri de dans. Fetele se mişcă fie că artistul cântă într-o voce calmă bucăţile R&B, fie că explodează cu un nou freestyle pe negative Hip Hop. Turneul Doc Slim în România continuă cu inca un show la Timisoara, vineri 2 februarie, ca mai apoi sa continue cu concerte la Alba Iulia, Gherla si Bucuresti.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...