Tunsori la moda in 2012

Date:

Hello, Hello  fetelor. Astazi am sa va prezint una dintre cele mai apreciate tunsori in 2012. Chiar daca am ajuns la mijlocul anului inca se mai poarta si cred ca se va purta chiar si la anul. Este vorba de o tunsoare fresh, care transmite pofta de viata si o atitudine pozitiva.

Daca vrei sa iti schimbi imaginea tunsoarea tip „Bob” este solutia:

 Bobul – o tunsoare fresh pentru o femeie cu atitudine.
In forma ei clasica  aceast tip de  tunsoare era preferata doamnelor cochete, exprimnd o anumita eleganta si un rafinament aparte, prin geometria liniilor. Iata ca astazi aceasta prinde un alt contur, unul asimetric ce poate fi abordat de orice femeie la orice varsta.  Jocul liniilor parului ce creaza unghiuri simetrice sau asimetrice cu geometria fetei, gatului si umerilor creeaza un ansamblu unitar ce pune in valoare fizionomia fiecarei femei care decide sa poarte acesta tunsoare,completata bineinteles de explozia de culoare,ce reprezinta de fapt o manifestarea a personalitatii .
Daca v-ati saturat de vechea coafura sau vreti sa incercati ceva nou,va recomandam o tunsoare bob asimetrica. Aveti aici cateva exemple care sa va inspire si sa trezeasca in voi curiozitatea.
        Si inca un pont : alegeti ceva care sa va puna in valoare si nu ceva care doar este la moda , iar nu in ultimul rand gasiti un stilist care sa va inteleaga si care sa va puna in evidenta trasaturile, nu sa va urateasca…:D
credit foto
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...