Theodor Rakco pe urmele lui Tiesto

2
934

Teodor Popescu alias Theodor Rakco este un tanar compozitor ce abordeaza stilul progressive trance music, Rakco a inceput sa-si manifeste pasiunea pentru muzica la varsta 17 ani compunand, producand si ocupandu-se de webdesign. In materie de discografie, tanarul artist se poate lauda cu 4 albume: “City Night  2008”, “Steps Of Life 2010” , “Our  Humanity part.1 2011” si “Our Humanity part.2 2011”.

Acesta a remixat o multime de piese ale cantaretilor cunoscuti precum, Gigi D’Agostino, Eminem feat. Rihanna, Abba, Britney Spears etc, iar ca si productii proprii va puteti delecta cu talentul lui ascultand melodiile: Black Suede, Aurora Syllian si multe altele.

Mai jos puteti asculta ultimul remix la melodia Virtual ft Irina – Summer dream

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

2 COMENTARII

  1. Cand sufletul simte armonia muzicii simte pasiunea artistului si totul se transmite in vibratia universala.
    Mult succes ” micului” artist! Urmeaza-ti visul!

  2. Rakco este genial! Ii cunosc foarte bine productiile si colaboram intr-un proiect numit Trancemania. Totodata vom avea si remixuri reciproce, asa ca am studiat foarte bine muzica lui Rakco. Este un tanar extrem de talentat si de sensibil, cand vine vorba de muzica. Eu il felicit pentru ambitie si talent si sper sa aiba parte de succesul pe care il merita.

Comments are closed.