Targul – Moda pe indelete

Date:

 

Ce reprezinta moda pe indelete? Este evenimentul care reuneşte stil şi rafinament, talent şi originalitate. Cele mai moderne tinute create de designerii români, producători de serie mică şi accesorii unice.
Este cel mai inovativ târg de modă, un real manifest al stilului, unde invităm toţi participanţii să asiste la cele două zile de vacanţă în care vom putea vinde şi împărtăşi din ideile noastre, tuturor oamenilor frumoşi invitaţi la eveniment.
Cu sprijinul gazdei noastre Dianei 4, Avon Romania, Demmers Teehaus şi City Shop – organizăm cea mai mare sărbătoare de modă la început de vară.

Evenimentul va avea loc în zilele de 24 şi 25 mai, în intervalul orar 12-19, la Dianei 4 (Piaţa Rosetti).

Se vor realiza articole despre fiecare segment de produse existente la târg şi vom menţiona fiecare expozant.Preţul unui stand este de 150 lei, în acest buget vă asigurăm o masă cu diametru de 120 cm şi 2 scaune.
•Oferim posibilitatea de a împărţi standul cu încă un expozant, numai în cazul în care dvs. personal aveţi o cunostinţă/prieten cu care vă hotarâţi să participaţi.
•Plata se face pană la data de 15 mai.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...