Targ de 1 iunie dedicat copiilor si nu numai

0
870

De 1 iunie sarbatorim cu totii ziua copilului si cum putem  sa sarbatorim mai bine decat in aer liber cu jocuri, sport si o gramda de concursuri.  PRIMARIA SECTORULUI 4 alaturi de ANDREW PROFESIONAL CONSULTING organizeaza in perioada 31 mai -02 iunie 2013 evenimentul “1 IUNIE CU PIEDONE, TARG DE DULCIURI SI JUCARII, DISTRACTIE LA MAXIM”   care va avea loc in parcul „Lumea copiilor” din Bucuresti. 

Ce se va intampla in cadrul evenimentului ? 

Jocuri, ateliere de creatie, ateliere de constructie, concurs de dans si miss 1 iunie 2013, concurs de desene pe asfalt

Stim cu totii ca cei mici iubesc dulciurile, astfel ca vor avea de unde alege din multitudinea de standuri care vor expune produse ce vor fi nu doar pe gustul copiilor ci si al adultilor.

Eveniment 1 iunie 2013

Renumiti creatori populari de jucarii din tara. Dulciuri de casa. Vata de zahar si mere coapte
Kurtos kolacs
Clatite uriase cu gem si ciocolata
Placinte si gogosi
Inghetata
Specialitati din ciocolata,
Bomboane fondante, praline,
Diverse sortimente de biscuiti si piscoturi,
Produse apicole, checuri, cozonaci, ciocolata de casa, prajituri, torturi tematice, sortimente exclusiviste de ciocolata, zeci de sortimente de cafea si ceaiuri tarta cu fructe, placinte calde, prajituri de casa, dulceturi, ciocolata de casa, dulciuri unguresti, serbet, rahat turcesc, sucuri naturale.

Parcul Lumea copiilor, unul dintre cele mai frumoase parcuri din Bucuresti

Chiar daca unii dintre voi nu sunt de acord cu mine, aceasta este parerea mea; este un parc curat, mare, modern si in care poti face miscare in voie si poti practica: baschet, volei, fotbal si daca iti place fitnessul trebuie sa afli ca ai la dispozitie foarte multe aparate in aer liber.

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: