Sunrise Inc lanseaza videoclipul “Eselamor”‏

0
3635

  Multa pasiune si ritmuri latine in cel mai recent videoclip al baietilor de la Sunrise Inc – Eselamor 

SunriseInc_Eselamor21

Versurile piesei ,,Eselamor” care deja face furori pe internet au fost scrise de cei doi baieti talentati ai trupei , acestia ocupandu-se si de productia videoclipului care a durat aproximativ 20 de ore.  Locatia a fost plina de senzualitate si romantism , lumina difuza facand parte din decorul ce ne duce cu gandul la noptile fierbinti de vara.

“Suntem foarte incantati pentru ca am primit sute de mesaje, de la postarea teaser-ului videoclipului, pe pagina noastra oficiala de facebook. Credem ca videoclipul se potriveste cu piesa si nu am vrut sa aiba o anumita poveste, pentru ca melodia in sine este mai degraba un sentiment, decat o poveste”, declara Sunrise Inc.

Membrii trupei s-au remarcat atat prin farmecul lor , dar si prin multitudinea pieselor fresh care au cucerit topurile din tara si din strainatate. Piese ca Lick shot , Nina, Mysterious Girl,  Love me, Tout le monde, Toate femeile pleaca i-au propulsat in atentia ascultatorilor si au devenit hituri care au facut delicul petrecerilor.

“Suntem foarte multumiti de echipa pe care ne-am creat-o in decursul ultimului an de zile, este placut sa lucrezi cu oameni care inteleg perfect ceea ce simti si ce vrei tu, cred ca asta e unul din cele mai importante aspecte ale muncii colective. De styling s-a ocupat TheMysteriousGirl.ro, iar de make-up & hair, Florina Mindu”, au adaugat baietii.

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: