STEFAN BANICA-ANIVERSARE DE 10 ANI

Date:

 

Concertele Extraordinare de Craciun, sustinute an de an de Stefan Banica, implinesc anul acesta 10 ani de existenta. Evenimentul  va fi sarbatorit in aceasta luna  la Sala Palatului printr-un spectacol grandios, in care va fi descoperita esenta a tot ceea ce a fost mai frumos in acesti 10 ani.

Stefan Banica va da anul acesta startul Concertului Aniversar de Craciun pe data de 14 decembrie, ora 19:30, la Sala Palatului si va fi urmat de alte doua concerte programate pe 15 si 16 decembrie.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Teatrul National de Opereta “Ion Dacian”, Magazinul Unirea (parter), statia de metrou Unirii 2, magazinele Carrefour si pe site-urile www.vandbilete.rowww.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro.

“ Este un an special, pentru ca implinim 10 ani neintrerupti de existenta a concertelor de Craciun. Am creat o traditie si sunt foarte mandru de acest lucru. An de an vin la aceste concerte oameni din multe orase ale tarii, nu numai bucuresteni, unii vin chiar din strainatate, lucru care ma maguleste, dar ma si responsabilizeaza enorm. In 10 ani am lansat multe cantece care au devenit hituri, amploarea evenimentului a crescut de la an la an, am investit in productia propriu-zisa a show-ului – decor, lumini, grafica, muzicieni, dansatori, costume – si, deloc de neglijat si, probabil, cel mai important aspect pentru mine si membrii trupei mele, care sunt ca o a doua familie, in acesti 10 ani s-au nascut si au crescut copiii nostri. Multumesc tuturor celor care ne-au fost alaturi in acest deceniu si va astept sa sarbatorim impreuna o seara pe care o putem face de neuitat! “ – Stefan Banica

In 10 ani de existenta, au fost vandute peste 165.000 de bilete doar la concertele de Craciun. Acestea au devenit adevarate repere pentru luna decembrie prin autenticitatea, spectaculozitatea si complexitatea productiei, unica in peisajul muzical romanesc, reprezentand in ultimii 10 ani un mod traditional de intrare in perioada sarbatorilor de iarna si, mai ales, in atmosfera magica a Craciunului.

Pret bilete:

VIP – 200 lei

Categoria I – 150 lei

Categoria II – 120 lei

Categoria III – 80 lei

Categoria IV – 60 lei

Sursa: site oficial Stefan Banica Jr.

Informatii la numarul de telefon 0723.531.330

[pro-player width=’520′ height=’420′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=RrXN9gJ-eWk[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

În cât timp se recuperează investiția în panouri solare?

Atunci când cineva alege să investească în panouri solare,...

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...