Sound Deep & Disco&SATURDAY NIGHT in Sash Cocktail Bar

Date:

Pentru ca vine weekendul si fiecare dintre noi ne intrebam unde am putea sa iesim sa ne distram, noi cei de la Redactia4fun venim cu o recomandare…o recomandare tare 🙂

Daca preferati sound-ul  Deep & Disco nu trebui sa ratati seara de vineri din Sash Cocktail Bar. Party-ul incepe dupa orele 23:00, iar locatia se afla pe Stefan cel Mare 42.

Unde iesim sambata seara?

Daca vineri ati fost prea obositi sa iesiti din casa….sau poate cine stie ati alergat dupa jandarmi la miting :)) va recomandam sa nu ratati SATURDAY NIGHT din Sash Cocktail Bar, te asteapta cu cateva surprize bune! Super oferte la bar, intrare libera si animatoare care sa-ti tina pulsul ridicat!

Cu un decor obscur- intim Sash este combinatia perfecta intre chill & dynamic. Aici serile se pot adapta de la private social events la orice alt mood ai avea. Un loc in care poti savura un cocktail bine facut, unde muzica se adapteaza si celor mai pretentioase sau underground gusturi si unde esti mereu intampinat cu a friendly face.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...