Sonny Flame – Weekend intre boboci la Targu Neamt si Maneciu!

0
636
Sonny Flame a avut o vara plina de evenimente, concerte, colaborari si o performanta de invidiat pe scena Romanian Top Hits, de unde a plecat cu trofeul pentru cel mai bun show de club.
In luna  august a filmat impreuna cu Claudette videoclipul piesei „Around the world” in peisajul exotic al Portugaliei pe malul Oceanului Atlantic.
Vineri 11 noiembrie, Sonny Flame concerteaza la Balul Bobocilor organizat de Liceul Vasile Contra din Targu Neamt. Concertul are loc la Casa de cultura Ion Creanga incepand cu ora 16.00.
Sambata 12 noiembrie artistul ajunge, in judetul Prahova, unde petrece alaturi de elevii Grupului Scolar Maneciu Ungureni. Evenimentul are loc la Casa de Cultura incepand cu ora 16.00.
Petrecerea demareaza pe ritmul pieselor „Top of the world”, „I gotta find you”, si cel mai nou single lansat, „Get your clothes off”.
Sonny Flame este insotit de doi dansatori, la fel de aratosi ca si el :), care il vor acompania cu o coregrafie deosebita. Pun pariu ca artistul va reusi sa innebuneasca bobocitele si sa faca un show de exceptie! 🙂 Poate reusim sa aflam si pareri dupa! 🙂
Cele mai noi melodii, poze si informatii despre Sonny Flame gasiti pe pagina oficiala de facebook a artistului.
Pana la venirea petrecerilor din weekend zic sa ne lasam incantati/incantate de cel mai recent single al sexosului artist! 🙂 Enjoy!
[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=zI9prJBOLvY[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: