Smiley a lansat piesa Dead Man Walking

Date:

Artistul de la HaHaHa Production si-a lansat azi o piesa noua, Dead Man Walking. Versurile ii apartin lui Smiley, iar muzica este semnata de artist alaturi de Cazan Serban Ionut, Mititean Rares Marian. In piesa noua artistul vorbeste despre  dragostea adevarata care nu dispare in lupta cu suferinta; se agita, se taraste si se face tandari pentru a se recompune. Clipul urmeaza sa fie filmat in curand si se anunta a fi o productie socanta 😀 Daca va fi sau nu asa ramane de vazut. Intre timp piesa a atras comentarii mai mult sau mai putin favorabile, unii fiind de parere ca este mult prea „simplista”. Voi ce parere aveti?

Dead Man Walking este un single despre agonia pe care o traieste cel parasit. Piesa vorbeste despre acea perioada care mai devreme sau mai tarziu apare in viata fiecaruia, o perioada in care esti macinat de temeri si incertitudine: te vrea sau nu te vrea? Te iubeste sau nu te mai iubeste? E exact starea aia la granita dintre viata si moarte. Respiri, dar te simti mort pe interior, esti ca un zombie, spune artistul.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=RhF8OMb_ERQ[/pro-player]
Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...

Secretele unui site web modern și bine indexat de Google: De ce ar trebui să-l refaci acum?

Ce este un site modern și bine indexat de...

Ce Este un Cvintet? Definiție, Instrumentație și Exemple în Muzica Clasică și Jazz

Bun venit la acest articol dedicat cvintetelor, un termen...