SKIZZO SKILLZ feat KARIE au lansat clipul BINIDITAT

Date:

Asa cum anuntam in urma cu doar cateva zile SKIZZO SKILLZ  alaturi de  KARIE ne-au pregatit o supriza pentru aceasta toamna…au lansat clipul BINIDITAT. Un clip in stilul SKIZZO: haios, filmat intr-un cadru natural in mediul rural. Curtea bunicii de la tara s-a transformat in studio de filmat, ceea ce dovedeste ca nu trebuie sa ai decoruri de zeci de mii de euro ca sa faci un clip bun…uneori e nevoie doar de un regizor bun si un scenarist creativ.

 

Piesa a fost compusa de Skizzo Skillz si  Karie ( text) iar instrumentalul a fost semnat de Karie. In prima varianta a piesei strofa 3 era semnata de moldoveanul Pavel STRATAN, extrem de apreciat de fani pe internet pentru strofa de pe aceasta piesa.  Karie l-a adus si pe pavel in clip printr-un tricou cu chipul acestuia. De ce nu a fost lansata varianta cu Stratan…? nu stim in acest moment..dar promitem sa ne interesam.

 

Regia clipului a fost realizata de Ciprian Strugariu si  Skizzo Skillz…in curand il vad pe Skizzo producator exclusiv al clipurilor sale….nu de alta dar vad ce se pricepe foarte bine castingul fetelor din clip, iar in plus este foarte creativ atunci cand vine vorba de scenariu.

foto: facebook.com/SkizzoSkillzMusic

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...