SKIZZO SKILLZ feat KARIE au lansat clipul BINIDITAT

0
1280

Asa cum anuntam in urma cu doar cateva zile SKIZZO SKILLZ  alaturi de  KARIE ne-au pregatit o supriza pentru aceasta toamna…au lansat clipul BINIDITAT. Un clip in stilul SKIZZO: haios, filmat intr-un cadru natural in mediul rural. Curtea bunicii de la tara s-a transformat in studio de filmat, ceea ce dovedeste ca nu trebuie sa ai decoruri de zeci de mii de euro ca sa faci un clip bun…uneori e nevoie doar de un regizor bun si un scenarist creativ.

 

Piesa a fost compusa de Skizzo Skillz si  Karie ( text) iar instrumentalul a fost semnat de Karie. In prima varianta a piesei strofa 3 era semnata de moldoveanul Pavel STRATAN, extrem de apreciat de fani pe internet pentru strofa de pe aceasta piesa.  Karie l-a adus si pe pavel in clip printr-un tricou cu chipul acestuia. De ce nu a fost lansata varianta cu Stratan…? nu stim in acest moment..dar promitem sa ne interesam.

 

Regia clipului a fost realizata de Ciprian Strugariu si  Skizzo Skillz…in curand il vad pe Skizzo producator exclusiv al clipurilor sale….nu de alta dar vad ce se pricepe foarte bine castingul fetelor din clip, iar in plus este foarte creativ atunci cand vine vorba de scenariu.

foto: facebook.com/SkizzoSkillzMusic

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: