Concert lansare SIȘU- Marea evadare, video + poze

Date:

sisu concert marea evadare

Mare concert mare in Silver Church la lansarea albumului Marea Evadare semnat de Sisu Tudor. Inca de la ora 21 clubul era aproape plin, iar pana la ora inceperii concertului s-a umplut. Publicul era format in mare parte din pusti, insa printre ei se puteau distinge si persoane care erau din generatia lui Sisu. Alaturi de Sisu au urcat pe scena Bibanu MixXL, CIA, HOLYGUNS sau Sectiunea Salajan, care au si deschis show-ul.

A fost un show incendiar cu prieteni si public pe scena, iar intre public si artisti se simtea o legatura importanta din punct de vedere muzical. In acelasi timp am simtit ca cei prezenti inteleg, simt si traiesc muzica lui SISU, un adevarat lider printre rapperi prezenti, fie ca ii place sau nu sa isi spuna asa. In acelasi timp personal il vad pe Sisu si un model de urmat pentru artistii care canta muzica rap; a avut numeroase experiente negative legate de droguri si penitenciar, insa acum ne vorbeste de eliberarea fata de toate acestea. Mesajele lui sunt mult mai profunde si au mare substanta si profunzime insa in acelasi timp nu se delimiteaza de Sisu cel de acum 10 ani care canta alaturi de Puya despre alcool, droguri si depravare.  El acum poate fi si un model pentru cei care consuma droguri, sa renunte la aceasta cale, sa evadeze din aceasta lume si sa urmeze un alt drum.Albumul poate fi cumparat in format digital accesand acest link.

Puya a urcat pe scena si a cantat cu Puya si C.IA.- Mai vrei

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...