New single|Puya-Vestul Salbatic

0
652

Astazi a aparut noua piesa Puya, Vestul Salbatic, single ce face parte din seria „romanisme”, ce abordeaza subiectul „specificului national” :)) Atat cu bune cat si cu rele: de la pasiunea noastra pentru lux, saracie, export la „munca” si fetite la produs :)) ASTIA suntem noi romanii 😀 cei ce l-am „mierlit” pe Ceausescu si cei ce nu avem nevoie de viza  ca sa cucerim vestul:P

Piesa este compusa de Puya si George Hora, primul a contribuit mai mult la versuri, iar cel de-al doilea mai mult la muzica decat la text 🙂 fiecare cu talentul sau.


„E o mica istorie a exodului romanilor in strainatate, exod care s-a dovedit a fi bun pentru starea materiala a familiilor respective. Multe dintre ele vin din sate mici si extrem de sarace, iar situatia acestor familii s-a imbunatatit de cand lucreaza acolo. Insa Romania a avut de pierdut. Noi suntem oamenii care rupem supermarketurile si mancam produse proaste de import. Noi, care avem atatea posibilitati, mancam foarte prost. Majoritatea romanilor si-au lasat pamanturile si au plecat sa culeaga capsuni in strainatate.”
a declarat Puya

Daca locuiesti in strainatate si vrei sa apari in videoclipul „Vestul Salbatic„, filmeaza-te cantand pe aceasta piesa si trimite link-ul cu filmuletul tau la adresa contact [at] puyaoficial.ro . Cele mai reusite filmulete vor fi incluse in videoclip.

In curand va fi gata si noul site al artistului, puyaoficial.ro la care inca se lucreaza 😛

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=n86PHhFHGt8[/pro-player]

Label: MusicExpertCompany

Artwork: Griffo
Foto: Ciprian Strugariu

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: