New single|Guess Who – „Tot mai sus” (feat ?)

0
504

Guess Who a lansat aseara in direct la PROfm in emisiunea lui CRBL piesa „Tot mai sus” (feat ?) Piesa se adreseaza publicului larg, astfel  Guess Who isi propune sa se mentina si in aceasta vara in playlist-urile radiourilor 🙂

Artistul a lansat  luni doua piese ce se adreseaza publicului cunoscator de HIP HOP, fiind considerate doua piesa „mai grele” ce nu ar avea acces pe radio. Spre surprinderea lui Guess Who precedenta lansare de acest fel: „Unu altu” pentru radio si „Manifest” pentru cunoscatori a avut un efect aproape diferit: Din punctul meu de vedere, fara  a face o analiza aprofundata, am avut impresia ca „Manifest” a prins mai bine in general, dar si la radio/tv in special.

Cele 3 piese lansate de Guess Who saptamana aceasta : „Oriunde te duci” / „Stiu deja„, si „Tot mai sus” (feat ?) faca parte de pe materialul  ce urmeaza a fi lansat la inceputul verii impreuna cu Gazeta Sporturilor.

Tot mai sus” vine dupa incredibilul succes repurtat cu „Locul Potrivit” si „Manifest”, doua piese cu puternic mesaj social care au reusit sa revolutioneze piata muzicii hip-hop si sa permita accesul acestui curent pe radio.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=kWNIdz5TSaQ[/pro-player]

Muzica: Guess Who / Agresiv
Text: Guess Who
Orchestratie: Agresiv
Label: MusicExpertCompany

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: