New single|Guess Who – „Tot mai sus” (feat ?)

Date:

Guess Who a lansat aseara in direct la PROfm in emisiunea lui CRBL piesa „Tot mai sus” (feat ?) Piesa se adreseaza publicului larg, astfel  Guess Who isi propune sa se mentina si in aceasta vara in playlist-urile radiourilor 🙂

Artistul a lansat  luni doua piese ce se adreseaza publicului cunoscator de HIP HOP, fiind considerate doua piesa „mai grele” ce nu ar avea acces pe radio. Spre surprinderea lui Guess Who precedenta lansare de acest fel: „Unu altu” pentru radio si „Manifest” pentru cunoscatori a avut un efect aproape diferit: Din punctul meu de vedere, fara  a face o analiza aprofundata, am avut impresia ca „Manifest” a prins mai bine in general, dar si la radio/tv in special.

Cele 3 piese lansate de Guess Who saptamana aceasta : „Oriunde te duci” / „Stiu deja„, si „Tot mai sus” (feat ?) faca parte de pe materialul  ce urmeaza a fi lansat la inceputul verii impreuna cu Gazeta Sporturilor.

Tot mai sus” vine dupa incredibilul succes repurtat cu „Locul Potrivit” si „Manifest”, doua piese cu puternic mesaj social care au reusit sa revolutioneze piata muzicii hip-hop si sa permita accesul acestui curent pe radio.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=kWNIdz5TSaQ[/pro-player]

Muzica: Guess Who / Agresiv
Text: Guess Who
Orchestratie: Agresiv
Label: MusicExpertCompany

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...