New single|Alba Wing-Walking On Fire

0
631

Vara ne aduce atat piese noi cat si videoclipuri care sa le promoveze 🙂 Este sezonul cel mai aglomerat pentru artisti, dar tocami de aceea ne place vara: concerte pe litoral, videoclipuri, piese si remixuri noi 🙂 Alba Wing s-a  remarcat anul trecut cu singelul “Say Goodbye To Yesterday” produs de baietii de la Sunrise INC, iar in 2011 revine cu “Walking On Fire”, piesa compusa de aceiasi producatori 🙂

<Am colaborat cu Alba inca din momentul lansarii primului ei single, “Say Goodbye To Yesterday”. Intotdeauna, pentru oricare dintre artistii cu care am colaborat, am facut piese in care sa poata fi ei insisi, sa transmita publicului ceea ce simt cu adevarat.>, povestesc baietii de la Sunrise INC, producatorii proiectului Alba Wings.

Piesa apartine stilului dance actual, promovat de radiouri si DJ, avand influente trance, iar versurile ne spun o poveste de iubire a carei final este dorit doar de catre unul dintre parteneri.

<Absolut fiecare om se poate regasi in povestea piesei. Chiar daca nu este  o piesa “de vara”, care sa te indemne la distractie, sunt sigura ca va va placea. Pe mine m-a cucerit inca de la versiunea demo>, povesteste Alba Wings.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=hHONyfYn1zw[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: