SINGLE NOU Andreea D – So Real

0
677

Andreea D a lansat primul single solo, dupa colaborarile cu Dj Sava si Sasha Lopez! Prima piesa a brunetei se numeste So Real si va puteti bucura de ea mai jos!

 

 

Toate colaborarile pe care le-am avut m-au ajutat sa pun bazele carierei mele solo. Au fost multe de invatat si ma bucur ca am lucrat alaturi de profesionisti, asta a declarat Andreea D pentru ziarul Click, unde s-a lansat clipul in urma cu cateva momente.

Noul single, So Real, se va auzi in curand la radiourile din toata tara, asa ne asigura cantareata si casa de discuri Cat Music! 

La inceputul acestui an, Andreea D a lansat videoclipul Free alaturi de Dj Sava si Yolo. Melodia se aude la radio din ce in ce mai mult in ultima vreme. Anul trecut, artista s-a facut remarcata si cu hiturile „All my people” cu Sasha Lopez si „Money Maker” tot cu DJ Sava.

Andreea, castigatoarea titlului Miss Earth Romania 2010, ia lectii de canto de la primul MC feminin din Romania – Miss Leya. Cu toate astea, background-ul ei muzical merge inapoi pana la varsta de 12 ani cand a inceput sa cocheteze cu scena.

Enjoy! [pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=q8pUdk2lj_s[/pro-player]

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: