NEW SINGLE DE LA RIHANNA: YOU DA ONE!

Date:

Doar ce va spuneam la sfarsitul lunii octombrie ca a aparut videoclipul oficial al nabadaioasei 🙂 Rihanna pentru piesa „We found love”, feat. Calvin Harris. Entuziasmul creşte o dată cu apropierea datei de lansare a albumului „TALK THAT TALK”, cel de-al 6-lea album de studio al Rihannei, ce va fi disponibil începând cu 21 noiembrie.

Săptămâna trecută, Rihanna a rescris istoria Billboard, cu „We Found Love”, devenit al unsprezecelea smash hit al său în topul Hot 100, artista având astfel o colecţie de 20 de hit-uri ajunse în primele 10 poziţii ale topului Billboard Hot 100, în doar 6 ani şi patru luni, mai rapid decât orice alt artist solo (conform Billboard.com).

Rihanna intră într-un cerc restrâns, fiind a 5-a femeie care reuşeşte astfel de performante, conform Billboard.com, după Madonna (cu 37 de piese în Top 10), Mariah Carey & Janet Jackson (cu 27 de piese fiecare) şi Whitney Houston (cu 23 de piese in Top 10).
Va invit sa urmarim si cel de al doilea single extras de pe mult asteptatul album Talk That Talk, „You da one”, o piesa pe care daca o asculti iti ramane intr-un coltisor al mintii si o fredonezi in disperare. (asta mi s-a intamplat mie 🙂 ). Piesa a fost compusa de Ester Dean ( care a mai colaborat cu artisti ca Beyonce, Kate Perry, Kelly Rowland) si de John Hill. Asteptam si videoclip 🙂 de la sexoasa Rihanna care nu conteneste sa ne uimeasca cu cea mai tare reteta de hituri pe banda, unul dupa altul!

Enjoy!!!

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=OqVEfvaFEvc[/pro-player]

 

 

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...