NEW SINGLE – Amari si Phelipe – Never Told You

3
845


Amari lansat noul sau single „Never Told You”, realizat in colaborare cu Phelipe.

Amari este un artist roman care in prezent traieşte la Viena. El s-a facut remarcat pentru numeroasele colaborari cu artisti straini de renume.
A lucrat cu cei de la  Maan Studio din Constanta (Marcel Prodan si Andrei Nemirschi) la productia piesei „Lovebeat”, iar in trecut a colaborat si cu Jay Sean, Flo Rida, Pitbull, Kat DeLuna si multi altii.
„Cu Jay Sean sunt prieten, partener de afaceri si colaborator pe muzica, am facut cu el peste zece concerte si in prezent lucram la alte doua colaborări. Cu Craig David sunt prieten personal, am avut un concert cu el şi de atunci am ramas prieteni buni. Sper sa lucrez cu el pe viitor. Si Kate Perry imi este buna prietena”, a declarat Amari.

Piesa „Never Told You”, a fost lansata ieri, de ziua lui Amari.
Amari s-a lansat pe piata muzicala din Romania cu sigle-ul  LoveBeat, asta vara.

Cu asa baieti mai conteaza cum suna piesa? Totusi, sa o ascultam:

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:

3 COMENTARII

  1. Sunt convinsa cate colaborari a avut si din cauza ca sa plictisit de America a venit sa faca cariera aici in Romania:)) )bullshit

  2. LOL, asa e Julia. Acum, asa se zvoneste. Ramane sa verificam daca e adevarat! Poate e mai usor sa faci cariera in Romania sau pur si simplu a vrut sa se afirme si la el in tara. Cine stie? Si inca nu i-am trecut in articol toate colaborarile ca mai mare iti era mirarea. Ma de comment!

  3. […] Amari, Phelipe si piesa lor Never Told You, am mai scris si intr-un articol precedent. Ceea ce trebuie sa stiti este ca este gata si videoclipul […]

Comments are closed.