Show live – Aparat „Muzica lui este pur si simplu seducatoare”

Date:

Lume, lumeeeee….Mare eveniment se anunta in Turbohalle din  Bucuresti in data de 7 Aprilie 2012, incepand cu orele 22;00.  YaZee și Blame It va invita sa-l ascultati live pe Sascha Ring aka Aparat, un reprezentat de seama al electro-ului actual. Aparat este un artist cu o deschidere largă către muzică, astfel  reușește să fie nu numai centrul de greutate din formațiunile pe care le încheagă cu alți artiști, dar se poate întinde el însuși de la un IDM abrupt și rece la instrumentale pline de sensibilitate, shoegaze sau featuring-uri vocale surprinzătoare.

Aparat a lansat in 2005 EP-ul Silizium, care a starnit interes si in anii urmatori. Desigur daca doriti sa aflati mai multe despre el o puteti face accesand-ui pagina oficiala de net.

[pro-player width=’540′ height=’440′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=sUmQdSqYWGg[/pro-player]

Vor mai urca pe scena:

Alexandru Jijian din Romania

Este ghidat de o mare pasiune pentru muzică în general și stie cum să facă dintr-o seară obișnuită o petrecere memorabilă. A crescut înconjurat de muzică clasică ascultată și cântată de familia sa, dar apoi i-a deprins ca eroi pe legendarii Jean Michel Jarre și Vangelis.

De-a lungul timpului a mixat cu Jeff Mills, James Blake, Lawrence, Pantha Du Prince, Cristian Varela, Nina Kraviz, Levon Vincent, Chris Liebing și mulți, mulți alții.

Mr. Sushi din Marea Britanie

Mr. Sushi este un guru al vieții de noapte înca din 2005, remarcîndu-se în Anglia cu sero legendare ca Sushi’s Disco, Mash-up sau Electro Mix.

Anul acesta Mr. Sushi a mai făcut parte din line-up alături de Apparat în Londra la clubul Koko, unde s-a remarcat prin măiestria reprezentației.

YOON un dou din Romania

Yoon este duo-ul autohton format din Ionuț Moraru și Victor Mihăilescu.

Relația compozitor-producător funcționează foarte bine pentru cei doi, astăzi având deja un album pregătit. Acesta reprezinta o colaborare stransă cu Yanka, ale cărei versuri și voce îmbracă cu rafinament muzica celor doi.

Un eveniment YaZee si Blame it, sustinut de Burn și Grolsch.

Pret/ bilet:

Acces general: 60 Ron in perioada 19 Martie – 31 Martie (numar limitat de bilete)
Acces general : 80 Ron in perioada 1 Aprilie – 7 Aprilie

Redactia 4 fun este partener media al acestui eveniment alaturi de Radio Guerilla si de alte publicatii importante din Romania.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
Bogdan Niculaehttp://www.niculaebogdan.ro
Sunt cel care se agită, vorbeşte mult şi îi enervează pe cei din redacţie cu idei :)) Coordonator Proiect Redactia4FUN, site de stiri realizat de tineri pentru tineri. Sunt fan ....4FUN :)
spot_imgspot_img

More like this
Related

Ghid complet pentru închirierea de platforme în Timișoara

Dacă ai nevoie să transporți vehicule sau echipamente grele...

Rochii de seară elegante și glamour

Rochiile lungi de seară sunt întruchiparea eleganței. Înțelege importanța...

Andia – De la Dela

Piesa "De la Dela" este o explorare a emoțiilor...

Păreri produse de detailing auto de la pro-detailing.ro?

Atunci când vine vorba de îngrijirea mașinii mele, calitatea...