Shift si Vizi Imre – Dupa ani si ani (Videoclip)

0
1884

shift-vizi-imre-dupa-ani-si-ani-videoclip

Dupa succesul inregistrat cu hit-urile  Sus pe toc(feat. Marius Moga), Lejer si Rupem boxele(feat. Andreea Banica), Shift lanseaza, alaturi de Vizi Imre, finalist al celui de-al doilea sezon al show-ului  Vocea Romaniei, videoclipul piesei Dupa ani si ani.

Piesa Dupa ani si ani, este un remake al celebrei piese  Ma voi intoarce, interpretata de catre trupa Compact in anii ’90.

Prin piesa asta, eu, practic, mi-am retrait copilaria, care include dozatorul Tec, Pepsi-ul pe care il imparteam cu gasca de la bloc, pocnitorile, cornetele, alergatul pe maidan cu prietenii, tunul cu carbit, monedele pe sina de tren, bicicleta Pegas si altele. Am avut emotii la filmarea clipului, pentru ca imi veneau cu adevarat in cap cu putere momente frumoase de pe vremuri, declara Shift.

Single-ul Dupa ani si ani este compus de catre Shift, Adrian Ordean, Marius Moga si Ionut Vasilache si mai pastreaza esenta piesei originale, Shift fiind cel care a adus piesei ceva nou prin rap-ul de pe piesa.

Cand m-a sunat Marius Moga sa imi propuna aceasta colaborare cu Shift, ma gandeam ca n-o sa iasa cine stie ce, dar trebuie sa recunosc ca rezultatul este peste asteptari„, spune Adrian Ordean.

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe: