Sasha Lopez, Ale Blake si Broono, artisti Global Records, lanseaza videoclipul single-ului “Kiss You”!

Date:

Sasha Lopez, Ale Blake si Broono au semnat cu Global Records (casa de discuri a Innei) si lanseaza astazi „Kiss You” primul single si videoclip din acest an.

Sasha-Lopez-Ft.-Broono-Ale-Blake-Weekend-Lyrics

“Kiss You” este compusa de Corey scris piesa “Cheers” de la Rihanna si “Made in USA” – Demi Lovato) si Thomas Troelsen (a lucrat cu INNA pentru “More than Friends” si Antonia pentru “Marabou”, iar anul acesta, semneaza imnul Cupei Mondiale – piesa interpretata de Pitbull si Jennifer Lopez), iar producatorul piesei este Vlad Lucan.

Videoclipul piesei “Kiss You” a fost filmat in Bucuresti, a fost regizat de Bogdan Daragiu care a fost si DoP. El a regizat pana acum videoclipuri precum “Hide (Like Stars)” de la Lucia, “Spre mare” si Rock the Roof Venice Beach de la INNA. Filmarile au durat 20 de ore, dar rezultatul a fost pe masura asteptarilor.

941611

Despre cooptarea lui Sasha Lopez in echipa Global Records, managerul Stefan Lucian a declarat: „De-a lungul calatoriilor mele in turneele cu INNA, auzeam peste tot piesele lui Sasha si mi-am dat seama ca Sasha Lopez, Ale Blake si Broono sunt niste artisti cu care colegii mei de la Global Records si cu mine putem lucra si dezvolta proiecte frumoase impreuna, asa ca ne-am intalnit si am inceput colaborarea. Avem un prim single „Kiss You” si deja piese noi in lucru, sesiuni in studio planificate”.

“Pentru o piesa asa de energica, era nevoie de un videoclip pe masura si ma bucur ca Bogdan a reusit sa exprime acest lucru. Coregrafie, fete frumoase, baieti dinamici si multa veselie. Unul dintre videoclipurile la care am filmat cel mai mult, dar care imi place si sper ca aceasta piesa sa fie o inspiratie pentru indragostiti si pe repeat la multe petreceri vara aceasta”, spune Sasha Lopez.  

Ti-a placut articolul? Trimite mai departe:
spot_imgspot_img

More like this
Related

Zile şi Nopţi, noul single al lui Pepe alături de Nico

Nico şi Pepe lansează o piesă nouă, "Zile şi Nopţi" iar restul se rezolvă...

Erika Isac si mesajul piesei Macarena

Putem sa privim mesajul piesei Macarena semnată de Erika...

Cum să transformi o petrecere de copii într-o aventură magică cu ajutorul animatorilor la petrecere

Rolul Animatorilor la Petrecere în Transformarea unei Petreceri de...

Comedybox.ro, merita banii ?

Mi-am facut abonament la platforma comedybox dupa aproximativ 2-3...